08-597 854 80

Helgfri vardag 08:00 - 16:45
(lunchstängt 12:00 - 13:00)

Arlanda Flygplats, Sky City

Sky City, i direkt anslutning till terminal 5

Helgfri vardag 08:00 - 16:45
(lunchstängt 12:00 - 13:00)

Tjänster

Vi hjälper dig att sänka din totala reskostnad!

Flygfrakt
Vi skickar mindre flyttgods och extrabagage som flygfrakt från Sverige till de flesta större Internationella tullflygplatserna. Vi har samarbete med alla internationella flygbolag, som accepterar personliga effekter som flygfrakt. Detta ger oss stor flexibilitet för att hitta bästa transportlösningar för just din sändning. Vår prisvärda flygfraktservice innebär att man själv hämtar och förtullar sitt gods på slutdestinationen.
Upphämtning
Vi arrangerar upphämtning på vardagar i hela Sverige, detta genom ett nära samarbete med flera utvalda transport och budfirmor. Det gör att även du har nära till vår service.
Inlämning

Du kan lämna dina saker direkt på av oss anvisad flygfraktsterminal. Förutom Arlanda kan du lämna in på Landvetter samt i Malmö. Du har även möjlighet att på vardagar lämna ditt extra bagage vid resa om du har mindre antal kolli. Detta sker då via vår servicedisk i Sky City, som ligger i nära anslutning till terminal 5 avgångshallen på Arlanda. Kontakta oss i förväg via vårt kundcenter på telefon under våra ordinarie öppettider.

Momsfritt

Alla personer bofasta utanför EU samt svenska medborgare som bor och arbetar utanför EU (under minst ett år) med giltigt arbets-/uppehållstillstånd får normalt handla tax free i Sverige.

Lyssna med den butik du tänker handla hos om deras rutiner och tillvägagångssätt om de hanterar detta vid export av momsfria varor.

Vi utfärdar ett särskilt exportintyg mot avgift som skickas direkt till butiken. Vi hämtar godset och detta körs sedan till fraktterminalen på Arlanda. Det är viktigt att du noga informerat butiken att dina kolli måste vara märkta med ditt namn och destination innan upphämtning.

Du måste be försäljaren i butiken kontakta oss i god tid innan upphämtning efter att du själv kontaktat oss.

Kontakta oss gällande prisuppgift för flygfrakt till din destination!

Ett samtal till Travel Cargo lönar sig alltid!

Denna hemsida använder cookies för att säkerställa att du som besökare får bästa möjliga upplevelse.