08-597 854 80

Helgfri vardag 08:00 - 16:45
(lunchstängt 12:00 - 13:00)

Arlanda Flygplats, Sky City

Sky City, i direkt anslutning till terminal 5

Helgfri vardag 08:00 - 16:45
(lunchstängt 12:00 - 13:00)

Aktuellt

Ta del av våra senaste uppdateringar

Våra priser

Efter coronan bröt ut finns det inte längre några fasta prislistor. Ring eller mejla oss och berätta vad du vill skicka och ungefär hur många kilo det är så kollar vi med flygbolagen som tar cargo till just din destination och återkommer därefter med det bästa priset och värdefull information till dig.

Uppdatering i och med corona-pandemin

Den världsomfattande Corona epidemin har slagit mycket hårt på flygindustrin som påverkar hela världen. I dagsläget har många flygbolag stängt sin trafik, andra har starkt reducerat sin trafik med antal destinationer och avgångar. Ovan har i de flesta fallen inneburit kraftiga prishöjningar för frakt. Flygbolagen presenterar inga prislistor utan varje förfrågan/bokning prissätts från fall till fall. Priserna ändras dessvärre också under tid emellan förfrågan och senare själva bokningen.

Upphämtning i hela Sverige

Genom samarbete med rikstäckande certifierade transportfirmor kan vi hämta ditt gods vardagar oavsett var du bor i Sverige. Med tanke på kostnaderna med transport i egen bil, kan upphämtning vara ett billigare alternativ och dessutom både tidssparande och bekvämt! 

Nya inlämningsmöjligheter

Nu kan du lämna in din flygfrakt direkt till fraktterminalen på Arlanda, Landvetter, Malmö, Jönköping, Norrköping samt Örebro. Kontakta oss för vidare instruktioner.

Flytta till USA

Travel Cargo erbjuder attraktiva priser till de flesta internationella flygplatserna i USA. Snabbt och enkelt är ditt flyttgods på plats, i genomsnitt 3-5 dagar.  Om du vill ha hjälp med införtullning och utkörning till hemadress, så samarbetar vi med en professionell tullagent som erbjuder denna tjänst

Denna hemsida använder cookies för att säkerställa att du som besökare får bästa möjliga upplevelse.